... Skip to main content
Logo for Sjoa Klatrepark
Bølge

Med vår unike beliggenhet kan vi tilby en flott opplevelse med en fantastisk utsikt. Vi har et hyggelig utendørs område med bord og benker i skogen, hvor man kan spise medbrakt mat, eller du kan få kjøpt is, kaffe, brus, samt enkle retter som toast, pizza og noen bakevarer i resepsjonen. Vi tilbyr både matservering og overnatting, samt mange forskjellige familievennlige aktiviteter til barn under 15 år i samarbeid med Sjoa Familierafting, og aktiviteter for alle over 15 år i samarbeid med Sjoa Rafting AS, ca. 10 minutters kjøretur fra Varphaugen.

Gul løype er primært for barn i alderen 3 – 7 år, men kan også brukes av eldre barn og voksne. Du beveger deg rundt i en høyde på 1 – 1,7 meter over bakken, så voksne kan enkelt hjelpe barna nede fra bakken. Hindringene er ikke teknisk vanskelige, men de svinger litt, krever god balanse og er supergøy.

Aldersgrense
Min 3 år
Barn under 12 år må ha en medfølgende voksen (18 år +)

Varighet
30 – 40 minutter klatring

Grønn løype er neste nivå etter gul løype og for barn over 7 år. Løypa er litt vanskeligere og en del lengere enn den gule. Du beveger deg rundt i en høyde opptil 7 meter og blir utfordret dels av høyden dels av de barnevennlige hindringer, så som zipline, klatrenett som ikke er teknisk vanskelige, men som likevel gynger litt mer enn på den gule løypa.

Aldersgrense
Min 7 år
Barn under 12 år må ha en medfølgende voksen (18 år +)

Varighet
20 – 40 minutter klatring

Blå løype krever mere balanse og teknikk og er den høyeste med sine 11 meter. Her får du virkelig utfordret høyedeskrekken og du vil bli svett i panna med utfordringer som det «flygende teppet», i «de kubanske lianer» og gjennom den litt utfordrende «krabbevandringen» – det er også plass og tid underveis til hvile mellom flere ziplines.

Minimum høyde
140 cm

Aldersgrense
Min 10 år
Barn under 12 år må ha en medfølgende voksen (18 år +)

Varighet
ca. 20 – 40 minutter klatretid

Start på eventyret allerede nå

Send forespørsel
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.